Skip to main content

Dolby Atmos Mixing

Bent u op zoek naar een professionele Dolby Atmos mixing studio om uw muziek of filmproject naar een hoger niveau te tillen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het mixen van muziek en filmgeluid in Dolby Atmos en bieden een uitgebreide service die gericht is op het creëren van een meeslepende luisterervaring.

 

Onze Dolby Atmos mixing studio is uitgerust met de nieuwste technologieën en software om u de best mogelijke ervaring te bieden. Of u nu een artiest bent die zijn of haar muziek wil mixen in Dolby Atmos, of een filmmaker die op zoek is naar een beter geluidsontwerp voor zijn of haar film, wij bieden de perfecte oplossing. Als mixing engineer en producer met een gecertificeerde Dolby Atmos mixing studio zorgen we ervoor dat uw project de aandacht krijgt die het verdient.

 

Wij begrijpen dat Dolby Atmos mixing een speciale vaardigheid vereist en daarom nemen we de tijd om ervoor te zorgen dat uw project perfect wordt uitgevoerd. Dolby Atmos mixen is een proces dat zorgvuldig moet worden uitgevoerd om het volledige potentieel van de technologie te benutten. Wij zijn trots op ons vermogen om uw project naar nieuwe hoogten te tillen en de luisterervaring te creëren die uw publiek zal meenemen

 

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u een afspraak maken voor een opnamesessie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen uw muzikale dromen waar te maken.
Mayro Recording Studio is omgebouwd naar een hoogwaardige Dolby Atmos mixing studio erkend door Dolby zelf. Kom via de ‘Meer info’ knop in contact voor meer informatie of voor het boeken van een mix sessie.

Over Dolby Atmos

Dolby Atmos brengt de traditionele 5.1 en 7.1 Dolby Surround sound set-ups een stap verder door er een derde dimensie aan toe te voegen. Je zit niet meer vast aan een stereo systeem of een zes of zeven speaker systeem. Zoals de naam het al zegt; met Dolby Atmos ervaar je een auditieve atmosfeer. Met andere woorden, met Dolby Atmos kunnen we het verhaal achter jouw muziek vergroten door er auditieve wereld van te creëren waar de luisteraar zich in kan wanen. Het eind resultaat: een omgeving dat meer accuraat weergeeft hoe wij geluiden ervaren.

The Studio